Nieuwe collega’s!

De afgelopen tijd zijn twee nieuwe collega’s aangesloten bij Kinderpraktijk Weert! Het team wordt versterkt door Julia Putman en Desiree Renswouw. Kijk op de wie-is-wie-pagina wat ze voor jou kunnen betekenen!

Julia Putman:
Hoi, ik ben Julia en samen met Leon heb ik een fantastische zoon, Nathan. Ik heb de officiële opleiding tot HypnoBirthing® docente met succes afgerond. Met heel veel liefde en plezier geef ik nu deze cursus. Mijn missie is namelijk dat alle vrouwen ontzettend gaan uitkijken naar de geboorte. En daarop sluit Baby Yoga erg mooi aan. Tijdens de lessen baby yoga leer je op een leuke, ontspannen manier yoga bij je baby toe te passen.

Desiree Renswouw: Sinds 2016 werk ik als ergotherapeut met verschillende doelgroepen zoals: kinderen, verstandelijk beperkten en (jong) volwassenen waarbij de behandelingen kunnen variëren van sensorische integratie tot het fijn en grof motorisch werken. Een ergotherapeut begeleid en adviseert tevens de omgeving van de kinderen en waar nodig zal thuis worden behandeld. Er wordt, indien nodig, samengewerkt met andere disciplines en de omgeving van de cliënt wordt hierin nauw betrokken. Ergotherapie is individuele begeleiding, op maat afgestemd op het kind en de ouders.