Carola Verdonschot

Gastouder

Welkom bij mijn Gastouderopvang HierZo! Ik ben Carola Verdonschot. Samen met mijn man, onze drie meiden, Madelon, Isolde, Juliet en onze hond Mila woon ik in Nederweert. Een nieuwe uitdaging ga ik graag aan. Vandaar nu dus het ontstaan van mijn eigen gastouderopvang HierZo. De opvang vindt plaats in de pas aangebouwde aanbouw. Vanuit eerdere werkervaring binnen de kinderopvang en gedurende 10 jaar in het basisonderwijs, heb ik ontdekt dat ik werken met kinderen fijn vind. Ik hou van hun eerlijke, open blik op de wereld waarin ze opgroeien en hun speelse manier van reageren.

Met humor, passie, enthousiasme, structuur maar juist ook vanuit spontane inbreng, weet ik kinderen te boeien, een fijne, warme sfeer te bieden, waarin ze zich optimaal kunnen ontwikkelen.

Daarnaast werk ik graag met thema’s die gedurende het jaar voorbij komen, ieder vanuit zijn eigen talent, interesse en uitdaging. Werken op maat en inspelen op behoefte is dan ook een aanpak van waaruit ik graag werk en die bij mij past. Hiernaast bied ik zowel binnen als buiten veel ruimte voor eigen spel want… spelen is leren…

Ik kijk ernaar uit u en uw kind te ontmoeten!

Socials

Leave a Reply

Your email address will not be published.