Eefje Feijen-Verdonschot

Osteopathie

Ik ben Eefje Feijen-Verdonschot, getrouwd en moeder van 2 kinderen. Sinds 2010 ben ik werkzaam als osteopate en kinderosteopate en heb mijn praktijk in Budel.

Een zwangerschap en bevalling kunnen een van de mooiste periodes zijn van je leven. Toch komt er ook veel nieuws op je af en helaas kunnen er klachten ontstaan bij de moeder of het kindje, wat deze periode moeilijker maakt.

Ik wens iedereen een fijne periode en dat was mijn drijfveer om me als osteopaat te specialiseren in osteopathie bij baby’s, kinderen en zwangeren. Osteopathie heeft als doel baby’s en kinderen weer lekker in hun vel te laten zitten en te zorgen voor een goede ontwikkeling.

We gaan op zoek naar blokkades in het lijf (wervels, gewrichten, organen, spieren, zenuwen) en kunnen op een zachte manier het lichaam doen ontspannen en zijn natuurlijke beweeglijkheid teruggeven door middel van zachte manuele technieken.

Indicaties voor een behandeling kunnen bijvoorbeeld zijn: een langdurige bevalling of vaccuumpomp, baby’s met een voorkeurshouding, reflux, onrust of slecht slapen. Kinderen met KNO problemen, buikpijn, ontwikkelings -en gedragsproblemen. Zwangeren met bekkenklachten, nekklachten, maagzuur.

Als osteopaat vind ik het interessant hoe klachten ontstaan en vind het een uitdaging om op zoek te gaan naar de oorzaak. Ieder mens heeft een eigen verhaal, wat terug te voelen is in het lijf. Ik vind het fijn contact te maken. Het is fascinerend hoeveel het lijf zelf kan oplossen en herstellen.

 

Socials