Julia Putman

Hypnobirthing en babyyoga

Hoi, ik ben Julia en samen met Leon heb ik een fantastische zoon, Nathan. Ik geef de cursus HypnoBirthing ® en de lessen Baby Yoga. Ik heb altijd een grote interesse in zwangerschap en geboorte gehad, het is waarschijnlijk één van de mooiste periodes in je leven! Tijdens mijn zwangerschap ging ik op zoek naar een cursus die bij mijn overtuigingen past. Toen ik over HypnoBirthing® las, was ik gelijk enthousiast.

Deze cursus past bij mijn overtuiging dat een zwangerschap en geboorte een hele mooie, prettige ervaring kan zijn. Nadat ik de cursus afgerond had, dacht ik WAUW dit moet toch iedereen weten, dit wil ik delen!

Daarna heb ik de officiële opleiding tot HypnoBirthing® docente met succes afgerond. Met heel veel liefde en plezier geef ik nu deze cursus. Mijn missie is namelijk dat alle vrouwen ontzettend gaan uitkijken naar de geboorte.

En daarop sluit het stukje Baby Yoga erg mooi aan. Tijdens de lessen baby yoga leer je op een leuke, ontspannen manier yoga bij je baby toe te passen.

Ook krijg jij diverse yoga oefeningen die je samen met je baby uit kunt voeren, op een leuke, laagdrempelige manier. Echt even aandacht voor elkaar! Iedereen is daarom ook welkom bij de lessen baby yoga!

Socials