Marloes Smeets – de Graaff

Yoga & mindfulness

Marloes Smeets - de GraaffWie ben ik? Ik ben Marloes Smeets- de Graaff, leerkracht, moeder van 2 dochters en oprichter van Yogalife. Naast mijn werk in het onderwijs met kinderen ben ik me gaan specialiseren in Yoga met de opleidingen Kinderyoga, Tieneryoga en Mindfulness en Meditatie.

Daarnaast heb ik verschillende cursussen gevolgd op het gebied van massage, spel, dans en weerbaarheid.

In de yogales werken we met yogahoudingen, mindfulness oefeningen, ademspel, (onderlinge) massage, yogadans en weerbaarheid. Je leert je bewust in te spannen en bewust te ontspannen. Je bent bezig met een goede lichaamshouding maar je werkt ook aan concentratie, balans, ademhaling en rust.

Yoga is niet om jezelf te verbeteren maar om jezelf te accepteren zoals je op dat moment bent. Yoga leert je bewust om te gaan met prikkels en je aandacht te richten op je adem en je lichaam. Yoga geeft je weer energie!

In de lessen komen belangrijke vragen aan de orde zoals: Wie ben ik? Wat wil ik? Wat voel ik? Waar ligt mijn kracht? Maar ook: Waar ligt mijn grens?
In een veilige omgeving beweegt ieder binnen zijn of haar eigen mogelijkheden. Hierdoor ontstaat ruimte om te zijn wie je bent.
Yoga = een time- out. Yoga = je balans vinden en relaxed blijven!

8d1469e8

Socials