Sandra Mostert

Lactatiekundige

IMG_7893-20151230-073755503_1Ik ben Sandra Mostert.
Sinds 1995 ben ik werkzaam als kraamverzorgende en sinds 2011 als Lactatiekundige IBCLC. 

Als kraamverzorgende heb ik een behoorlijke dosis kennis opgedaan. Naast mijn praktijkervaring heb ik diverse bijscholingen gevolgd zoals:
Kraamzorg gesprekstechnieken, opvoeden volgends de Gordon methode, medisch secretaresse, vroegtijdige inzet partus, uitdrijvingspathologie, Dunstan babytaal, preventie baby shaken syndroom, eerste hulp bij kinderen, reanimatie, geboorte en kraamtijd in verschillende culturen, omgaan met agressie.

Na de geboorte van mijn zoon (2009) kreeg ik een borstontsteking. Ik miste toen de begeleiding die ik nodig had, zelfs toen ik in het ziekenhuis terecht kwam. In 2005 werd mijn dochter geboren. Met goede begeleiding vanaf de eerste dag, heb ik probleemloos een jaar gevoed. Omdat ik andere moeders net zo een professionele begeleiding gun, ben ik de opleiding Lactatiekunde in Gent gaan doen. Tijdens mijn opleiding heb ik stage gelopen in het Elisabeth ziekenhuis in Tilburg. Ook nu volg ik regelmatig bijscholingen en bezoek ik diverse symposia met onderwerpen als: borstvoeding, promoten en begeleiden, de premature baby en borstvoeding, tong- en lipriemen en borstvoeding mag of moet het?.

Ik ben sinds 2012 zelfstandig Lactatiekundige, IBCLC gecertificeerd en lid van de Nederlandse Vereniging van Lactatiekundige. U kunt zelf rechtstreeks contact met mij opnemen. Afhankelijk van uw zorgverzekering, wordt mijn Lactatiekundige zorg vergoed.

sandramostert_logo_los