Sandra van ter Meij

Jeugdcoaching

Ik ben Sandra. Gedreven door het geloof dat het belangrijk is kinderen zichzelf te laten zijn en blijven,
en waar nodig ze hierin te begeleiden, ben ik in 2011 mijn praktijk gestart. Om kinderen en ouders in hun ontwikkeling te kunnen begeleiden heb ik opleidingen en trainingen gevolgd op het gebied van kindercoaching, talentontwikkeling, rouwverwerking, psychologie, systeemopstellingen, en traumaverwerking. Door deze opleidingen, mijn ervaringen en de inzichten die ik via mijn 2 tienerzonen heb gekregen, kan ik zijn wie ik ben en mijn talenten benutten.

In mijn praktijk kunnen kinderen, jongeren en hun ouders terecht voor individuele coaching en therapie, workshops en het KidsCompas®. Altijd is het doel: samen kijken naar de talenten, vaardigheden en eigen oplossingen die het kind heeft. Met behulp hiervan kan het zelf tegenslagen of moeilijke situaties oplossen en ontwikkelt het een positief zelfbeeld. Dit leidt tot meer zelfvertrouwen, waardoor het kind de wereld makkelijker in kan stappen en een gelukkigere toekomst tegemoet kan treden.

Het ontdekken van wie je zelf bent en waar je kracht ligt, is altijd de basis. Dit doen we in een prettige ruimte in de Kinderpraktijk waar iedereen zich snel op zijn gemak voelt.  Praten, spelen, creatief bezig zijn, alles kan.

logo

 

Socials