Wij zijn een netwerk van gedreven specialisten met een gedeelde liefde voor het helpen van mensen in het algemeen en kinderen in het bijzonder. Onze doelstelling is om zowel kinderen als ouders te ondersteunen in hun ontwikkeling, in elke levensfase, zelfs al voordat het kind is geboren.

Een belangrijke kracht van de kinderpraktijk is het multidisciplinaire karakter. Ieder van ons is gespecialiseerd in een bepaald vakgebied en we vullen elkaar perfect aan. Samen zijn wij in staat om uiteenlopende problemen op een effectieve manier aan te pakken, waarbij we altijd het welzijn van kinderen voorop stellen.

Kinderpraktijk Weert biedt trainingen, workshops en individuele begeleiding voor ouder en kind. Bij ons kun je ook terecht voor een antwoord op vragen over de ontwikkeling en opvoeding van je kind.

Ieder kind, iedere ouder en ieder gezin mag genieten van het leven en van elkaar. Dat is onze overtuiging.

Karin van den Wittenboer
Initiatiefneemster

Karin van den Wittenboer

Mensen helpen, daar draait het om voor mij. Of ik nu iemand help te ontspannen of balans te vinden bij de Yogapraktijk of dat ik iemand help met pijnklachten of allergie bij Pentacoaching. Ik kan het niet laten om jaarlijks de nodige cursussen en trainingen op dit vlak te blijven volgen en steeds weer nieuwe methodes en...
Julia Putman

Julia Putman

hypnobirthing en babyyoga
Hoi, ik ben Julia en samen met Leon heb ik een fantastische zoon, Nathan. Ik geef de cursus HypnoBirthing ® en de lessen Baby Yoga. Ik heb altijd een grote interesse in zwangerschap en geboorte gehad, het is waarschijnlijk één van de mooiste periodes in je leven! Tijdens mijn zwangerschap ging ik op zoek naar...
Sandra van ter Meij

Sandra van ter Meij

Jeugdcoaching
Ik ben Sandra. Gedreven door het geloof dat het belangrijk is kinderen zichzelf te laten zijn en blijven, en waar nodig ze hierin te begeleiden,
Marie-André van Tuel

Marie-André van Tuel

Remedial Teaching
Als ouder is het niet fijn om te merken, dat uw kind niet meer met plezier naar school gaat. Het is moeilijk om te zien dat uw kind bang is voor een toets die gaat komen. Ook is het jammer als uw kind thuis niet meer graag samen met u een boekje wil lezen.
Danique Kluijtmans

Danique Kluijtmans

Logopedie
Communicatie is een van de belangrijkste aspecten van het leven. Door middel van horen, luisteren en praten, maken we contact met elkaar. Maar wat nu als dit niet vanzelf gaat? 
Rikie Scheepers

Rikie Scheepers

Leerhulp
Het is jammer als kinderen vastlopen of hun motivatie verliezen in het onderwijs. Hoe eerder er met hulp begonnen kan worden, hoe beter dat is.
Sandra Mostert

Sandra Mostert

Lactatiekundige
Ik ben Sandra Mostert. Sinds 1995 ben ik werkzaam als kraamverzorgende en sinds 2011 als Lactatiekundige IBCLC. 
Mascha Coolen

Mascha Coolen

Babymassage & consult
Mijn naam is Mascha Coolen, getrouwd en trotse moeder van Sem en Phileine. Genieten van en met je baby. Begrijpen wat je baby maar ook jullie als gezin nodig hebben. Dat wenst iedere ouder, toch?
Desiree van Renswouw

Desiree van Renswouw

Ergotherapeut
Samenwerken maakt sterk. Dat is het motto waar ik samen met de cliënt en de ouders na wil streven. Sinds 2016 werk ik als ergotherapeut met verschillende doelgroepen
Anke Bruekers

Anke Bruekers

Preverbale Logopedie
Voor een moeder is het heel erg als haar kindje niet wil, kan of mag eten. Preverbale logopedie is de behandeling van eet-, slik- en drinkproblemen bij baby’s en heel jonge kinderen.
Ellen Dielissen – Douven

Ellen Dielissen – Douven

Autismedeskundige en muziektherapeut
Muziek om uit je schulp te komen, muziek om je frustraties los te laten en begeleiding om te leren omgaan met je emoties. Wat is er nou mooier dan op jouw eigen manier uiting mogen geven aan je gevoel, jezelf mogen zijn en op jou unieke manier hier vorm aan te geven?
Carola Verdonschot

Carola Verdonschot

Gastouder
Welkom bij mijn Gastouderopvang HierZo! Ik ben Carola Verdonschot. Samen met mijn man, onze drie meiden, Madelon, Isolde, Juliet en onze hond Mila woon ik in Nederweert. Een nieuwe uitdaging ga ik graag aan. Vandaar nu dus het ontstaan van mijn eigen gastouderopvang HierZo.
Eva Spauwen

Eva Spauwen

kindertandverzorgende
Hoi, ik ben Eva van Mens-Spauwen, moeder van Rosa (2014) en Lola (2015) èn kindertandverzorgende. Zo gauw de eerste tandjes te voorschijn komen, kom ik in beeld.
Anita van Tongeren

Anita van Tongeren

Diëtiste
Mijn naam is Anita van Tongeren. Sinds 2003 woonachtig is Weert samen met partner en 5 kinderen, waarvan nog 3 thuiswonend.