Wij zijn een netwerk van gedreven specialisten met een gedeelde liefde voor het helpen van mensen in het algemeen en kinderen in het bijzonder. Onze doelstelling is om zowel kinderen als ouders te ondersteunen in hun ontwikkeling, in elke levensfase, zelfs al voordat het kind is geboren.

Een belangrijke kracht van de kinderpraktijk is het multidisciplinaire karakter. Ieder van ons is gespecialiseerd in een bepaald vakgebied en we vullen elkaar perfect aan. Samen zijn wij in staat om uiteenlopende problemen op een effectieve manier aan te pakken, waarbij we altijd het welzijn van kinderen voorop stellen.

Kinderpraktijk Weert biedt trainingen, workshops en individuele begeleiding voor ouder en kind. Bij ons kun je ook terecht voor een antwoord op vragen over de ontwikkeling en opvoeding van je kind.

Ieder kind, iedere ouder en ieder gezin mag genieten van het leven en van elkaar. Dat is onze overtuiging.

Karin van den Wittenboer
Initiatiefneemster

Karin van den Wittenboer

Mensen helpen, daar draait het om voor mij. Of ik nu iemand help te ontspannen of balans te vinden bij de Yogapraktijk of dat ik iemand help met pijnklachten of allergie bij Pentacoaching. Ik kan het niet laten om jaarlijks de nodige cursussen en trainingen op dit vlak te blijven volgen en steeds weer nieuwe methodes en...
Sandra van ter Meij

Sandra van ter Meij

Jeugdcoaching
Ik ben Sandra. Gedreven door het geloof dat het belangrijk is kinderen zichzelf te laten zijn en blijven, en waar nodig ze hierin te begeleiden,
Marie-André van Tuel

Marie-André van Tuel

Remedial Teaching
Als ouder is het niet fijn om te merken, dat uw kind niet meer met plezier naar school gaat. Het is moeilijk om te zien dat uw kind bang is voor een toets die gaat komen. Ook is het jammer als uw kind thuis niet meer graag samen met u een boekje wil lezen.
Danique Kluijtmans

Danique Kluijtmans

Logopedie
Communicatie is een van de belangrijkste aspecten van het leven. Door middel van horen, luisteren en praten, maken we contact met elkaar. Maar wat nu als dit niet vanzelf gaat? 
Julia Putman

Julia Putman

Hypnobirthing en babyyoga
Hoi, ik ben Julia en samen met Leon heb ik een fantastische zoon, Nathan. Ik geef de cursus HypnoBirthing ® en de lessen Baby Yoga. Ik heb altijd een grote interesse in zwangerschap en geboorte gehad, het is waarschijnlijk één van de mooiste periodes in je leven! Tijdens mijn zwangerschap ging ik op zoek naar...
Rikie Scheepers

Rikie Scheepers

Leerhulp
Het is jammer als kinderen vastlopen of hun motivatie verliezen in het onderwijs. Hoe eerder er met hulp begonnen kan worden, hoe beter dat is.
Sandra Mostert

Sandra Mostert

Lactatiekundige
Ik ben Sandra Mostert. Sinds 1995 ben ik werkzaam als kraamverzorgende en sinds 2011 als Lactatiekundige IBCLC. Ik ben sinds 2012 zelfstandig Lactatiekundige, IBCLC gecertificeerd en lid van de Nederlandse Vereniging van Lactatiekundige. U kunt zelf rechtstreeks contact met mij opnemen. Afhankelijk van uw zorgverzekering, wordt mijn Lactatiekundige zorg vergoed.
Ilse Wolfs

Ilse Wolfs

Zwangerschapsyoga
Ik ben Ilse Wolfs en samen met Jan heb ik twee dochters, Zoë en Isis. Beide zwangerschappen heb ik als zeer bijzonder ervaren, waarbij zwangerschapsyoga een grote rol heeft gespeel met name bij de bevalling. Dit heeft mij doen besluiten om deze ervaring aan andere vrouwen door te geven.
Anke Bruekers

Anke Bruekers

Preverbale Logopedie
Voor een moeder is het heel erg als haar kindje niet wil, kan of mag eten. Preverbale logopedie is de behandeling van eet-, slik- en drinkproblemen bij baby’s en heel jonge kinderen.
Anita van Tongeren

Anita van Tongeren

Diëtiste
Mijn naam is Anita van Tongeren. Sinds 2003 woonachtig is Weert samen met partner en 5 kinderen, waarvan nog 3 thuiswonend.
Eefje Feijen-Verdonschot

Eefje Feijen-Verdonschot

Osteopathie
Ik ben Eefje Feijen-Verdonschot, getrouwd en moeder van 2 kinderen. Sinds 2010 ben ik werkzaam als osteopate en kinderosteopate en heb mijn praktijk in Budel. Een zwangerschap en bevalling kunnen een van de mooiste periodes zijn van je leven. Toch komt er ook veel nieuws op je af en helaas kunnen er klachten ontstaan bij...