Elk kind is uniek en ieder kind is bijzonder

Dit is wat ik doe

Ik benader elke hulpvraag vanuit een holistisch perspectief. Lichaam en geest zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden en vormen één geheel. Daardoor ligt de oorzaak van een klacht vaak helemaal niet zo voor de hand. Je onderbewuste heeft je leven lang alle ervaringen en interpretaties daarvan opgeslagen. Die bepalen voor het overgrote deel je gedrag, in de breedste zin van het woord. Dat betekent ook dat het onderbewuste een belangrijke bijdrage heeft aan de oplossing. Ik heb een eenvoudige en doeltreffende werkwijze ontwikkeld om een klacht, probleem of hulpvraag aan te pakken:

- met spiertesten ga ik op zoek naar de oorspronkelijke oorzaak
- die uitkomst bepaalt welke therapie/coaching het meest geschikt is
- in de eerste sessie bespreken we het behandelplan

Vaak is een enkele sessie voldoende, soms zijn meerdere sessies nodig. Voor de spiertest gebruik ik duim en wijsvinger. Voor erg jonge kinderen en baby’s kan dat via duim/wijsvinger van een van de ouders. Deze methode heeft een groot aantal voordelen; het is extreem snel, laagdrempelig, niet-belastend en het werkt bij iedereen. Je hoeft geen pijnlijke of moeilijke ervaringen onder woorden te brengen omdat ik rechtstreeks met je onderbewuste communiceer. Naast het oplossen van emotionele blokkades is mijn methode zeer geschikt om allergieën op te sporen en voor psychosomatische klachten.
Ik ben 100% onafhankelijk; ik verkoop geen materialen, voedingssupplementen of abonnementen en ben niet gebonden aan één bepaalde methode. Mijn kracht is dat ik alle methodes die ik in mijn loopbaan als natuurgeneeskundige heb geleerd, kan combineren en afstemmen op wat jij nodig hebt om het probleem op te lossen. Ik heb een uitstekend netwerk voor expertise die ik zelf niet in huis heb. Ik werk sinds 2008 als natuurgeneeskundige in mijn eigen praktijk en ben aangesloten bij beroepsvereniging VBAG. Tevens ben ik ingeschreven in het RBCZ therapeuten- en tuchtrecht-register. Mijn natuurgeneeskundige consulten zijn vrij van BTW.

Holistisch

Het behandelplan wordt volledig bepaald door de gevonden oorzaak

Snel

Door mijn ervaring met spiertesten vind ik snel de oorspronkelijke oorzaak

Vergoedbaar

Afhankelijk van uw polis, worden mijn consulten (gedeeltelijk) vergoed

Veilig

Mijn methode is fysiek en emotioneel niet belastend